Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، روح اله سرواندام روز سه شنبه در نشست مجازی با اصحاب رسانه ایلام اظهار داشت: استان ایلام دارای ۳۲۰ مستمری بگیر بازنشسته، ۱۸۶ خانوار از کارافتاده و ۷۵۸ مستمری بگیر فوتی است که از مزایای طرح همسان سازی حقوق مستمری بگیران بهره مند شده اند.

وی افزود: یکی از گام‌های بلند دولت تدبیر و امید اجرای طرح همسان‌سازی حقوق مستمری‌بگیران صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر است که این طرح پس از اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان لشگری، کشوری و تامین اجتماعی مطرح و اجرایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر ایلام با بیان اینکه حقوق مستمری بگیران این صندوق به طور میانگین ۵۲ درصد افزایش یافته است، گفت: به دنبال پیشنهاد وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به شورای عالی رفاه و تامین اجتماعی، این شورا در مصوبه ای با نقل و انتقال حق بیمه با کسور بازنشستگی از صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر به سایر سازمان ها و صندوق های بازنشستگی یا برعکس موافقت کرد.

سرواندام اظهار داشت: بر اساس مصوبه شورای عالی رفاه و تامین اجتماعی سوابق بیمه در صندوق قابل انتقال به سایر صندوق هاست.

وی یادآور شد: جامعه هدف این صندوق، روستاییان، عشایر، کشاورزان غیرساکن در روستا، شاغلان فصلی و ساکنان شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر، رانندگان حمل بار و مسافر برون‌شهری در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر و کارکنان مراکز و شرکت‌های وابسته به سازمان نظام مهندسی کشاورزی، منابع طبیعی و نظام دامپزشکی است.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر ایلام با اشاره به اینکه از ابتدای سال یک هزار و ۸۰۰ خانوار بیمه شده عضو به  صندوق عشایر شدند، افزود: جمعیت روستاییان استان، ۵۰ هزار نفر است که از این تعداد، جامعه هدف صندوق، ۳۲ هزار حدود ۶۴ درصد جامعه هدف را پوشش داده است.

سرواندام ادامه داد: ۳۰ کارگزار در سطح استان وجود دارد که شامل تعاونی های کشاورزی، تعاونی روستایی و دهیاری ها هستند، همچنین افراد رده سنی ۱۸ تا ۵۰ سال که تابعیت ایرانی داشته و تحت پوشش هیچ بیمه‌ای نباشند، می‌توانند با مراجعه به کارگزاری‌های صندوق بیمه اجتماعی به عضویت این صندوق درآیند.

وی اضافه کرد: از مجموع ۱۰۰ درصد حق بیمه ۷۰ درصد توسط دولت و مابقی توسط فرد بیمه شده پرداخت می‌شود که رقم ناچیزی در ماه است.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر ایلام اظهار داشت: بازنشستگی، از کار افتادگی، برخورداری بازماندگان و انتقال سوابق بیمه از مهمترین مزایای بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر است.

به گفته سرواندام، صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر یکی از ارکان نظام جامع تامین اجتماعی ذیل شورای عالی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است و هم اکنون ۳۲ هزار ایلامی تحت پوشش این صندوق قرار دارند.

برچسب‌ها ایلام صندوق بیمه تامین اجتماعی روستاییان و عشایر مستمری مددجویان وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایلام صندوق بیمه تامین اجتماعی روستاییان و عشایر مستمری مددجویان ایلام صندوق بیمه تامین اجتماعی روستاییان و عشایر مستمری مددجویان وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی اخبار کنکور صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر تامین اجتماعی مستمری بگیران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۹۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام ملایی هزاروندی بعد از ظهر امروز شنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای بیان کرد: در راستای توسعه، تبیین اهمیت مهارت آموزی و توانمند سازی روستاییان و عشایر استان در سال گذشته تعداد چهار هزار و۲۸۸ نفر آموزش‌های مهارتی را فرا گرفتند.

وی افزود: این آموزش‌ها در قالب ۷۵۰ هزار و ۹۹ نفر ساعت در حرفه‌هایی از قبیل پرورش زنبورعسل، پرورش قارچ خوراکی، پرورش گیاهان دارویی، زعفران کاری، سرمه دوزی، خیاطی، قالیبافی و… بوده است.

ملایی هزاروندی، اجرای دوره‌های آموزشی مهارت در روستاهای خوزستان را بر مبنای نیاز بازار کار و با توجه به شرایط اقلیمی هر منطقه برشمرد و اظهار کرد: آموزش و ارتقای مهارت روستاییان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است.

وی با اشاره به اولویت سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در آموزش به روستاییان، عشایر و مناطق محروم گفت: اثربخشی و تأثیرگذاری بیشتر آموزش‌های مهارتی، کمک به توسعه اقتصادی، عدالت آموزشی در مناطق روستایی، توانمندسازی زنان روستا، افزایش درآمد و کاهش هزینه‌های خانوار و در نهایت ماندگاری ساکنان در روستاها از اهداف اجرای آموزش مهارتی در این مناطق است.

ملایی هزاروندی با بیان اینکه آموزش‌های مهارتی در روستاها نیازمند توسعه و تقویت است، تاکید کرد: ارتقای مهارت‌های شغلی و مهارتی در بین روستاییان و عشایر نقش مهمی را برای جلوگیری از مهاجرت به شهرها دارد و از این رو دهیاران روستاها می‌توانند در نقش روایتگران و تبیین این حوزه ظاهر شوند و فنی حرفه‌ای را در تحقق اهداف یاری کنند.

کد خبر 6090281

دیگر خبرها

  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • جدول اضافه حقوق‌ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی و لشکری و کشوری
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟
  • یارانه بگیران بخوانند؛ منتظر واریز یارانه بهاری باشید
  • خرید ۱۷ هزار تن کلزا از کشاورزان ایلامی
  • ۱۷ هزار تن کلزا از کشاورزان ایلامی خریداری شد
  • مذاکرات برای افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران
  • خبر جدید از افزایش منطقی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران / دریا بیگی تشریح کرد
  • تمدید نام نویسی بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری
  • سامانه روستا بازار در اردبیل راه‌اندازی شد