Web Analytics Made Easy - Statcounter

  امتداد - رئیس گروه بیمه بیکاری و تعهدات کوتاه مدت تأمین اجتماعی از واریز مقرری بیمه بیکاری برای ۹۱هزار جامانده در هفته آینده خبر داد و گفت:اطلاعات ۱۵هزار نفر مشکل دارد که برای رفع اشکال به ادارات کار ارجاع می‌شود.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، همزمان با شیوع ویروس کرونا؛ بسیاری از مشاغل به ناچار تعطیل شدند و برخی دیگر نیز با کمترین ظرفیت به کار خود ادامه دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین باعث شد که بخشی از نیروی کار به سمت بیمه بیکاری بروند.

مشاغلی مانند هتل داری؛ باشگاه‌ها ورزشی، مراکز گردشگری و در کل مجموعه خدمات از جمله مشاغلی بودند که آسیب بیشتری دیدند و همین مسئله باعث شد تا به روایت آمار مرکز آمار حدود ۲ میلیون نفر در اثر پیامد‌های کرونا بیکار شدند و به روایت مرکز پژوهش‌های مجلس این آمار بین ۲ تا ۶ میلیون نفر است.

در اسفند ما بود که دولت به منظور حمایت از صنوف و کسب و کار‌های آسیب دیده از کرونا، مبلغ ۵۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای کمک به صندوق بیمه بیکاری اختصاص داد که با حمایت سازمان برنامه و بودجه، همکاری وزارت کار و تأمین اجتماعی روند پرداخت مقرری بیمه بیکاری آغاز شد.

اما هنوز هستند افرادی که از عدم پرداخت مقرری بیمه بیکاری ابراز نارضایتی دارند و می‌گویند که علی رغم ثبت شماره حساب در سامانه بیمه بیکاری در فروردین و اردیبهشت تا کنون مقرری بیمه بیکاری دریافت نکرده اند.

محمد بایندریان رئیس گروه بیمه بیکاری و تعهدات کوتاه مدت امور فنی بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی درباره آخرین اخبار از پرداخت بیمه بیکاری کرونا به مشمولان می‌گوید: بخشی از بیمه بیکاری کرونا که برای ماه‌های اسفند، فروردین و اردیبهشت برای بیکاران کرونایی در نظر گرفته شده بود، پرداخت شده است.

 

وی با بیان اینکه ۹۱ هزار نفر هنوز بیمه بیکاری کرونا را دریافت نکرده‌اند، گفت: در دو مرحله لیست این افراد را برای سازمان برنامه و بودجه ارسال کرده‌ایم و برای هفته آینده به احتمال زیاد پرداخت آن‌ها صورت خواهد گرفت.

بایندریان با اشاره به اینکه افرادی را که بعد از خرداد همچنان بر سر کار نرفته بودند و بیکاری آن‌ها ادامه دار بود، بیمه بیکاری کرده‌ایم، ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی بیمه بیکاری به آن‌ها پرداخت کرده است، هرچند تعدادی از این افراد هنوز برای ماه‌های اسفند، فروردین و اردیبهشت بیمه بیکاری کرونا را دریافت نکرده‌اند.

رئیس گروه بیمه بیکاری و تعهدات کوتاه مدت سازمان تامین اجتماعی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا پرونده بیمه بیکاری کرونا تاکنون بسته نشده است؟ تصریح کرد: بر اساس مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا پرداخت مقرری بیمه‌بیکاری کرونا بر عهده دولت بود و از محل صندوق توسعه ملی تامین اعتبار شد، اما دولت با مشکل تامین اعتبار در پرداخت بیمه بیکاری روبرو شد به همین دلیل بیمه بیکاری کرونا به تمامی افراد واریز نشده است.

وی با بیان اینکه هفته آینده بیمه بیکاری کرونا برای ۹۱ هزار نفر از جاماندگان واریز خواهد شد، بیان کرد: گروهی از افراد که شماره شبا آن‌ها ناقص بود و لیست آن‌ها پس از ارسال به خزانه مجدد به سازمان تامین اجتماعی ارجاع داده شده بود، هنوز پرداخت نشده است.

بایندریان اضافه کرد: حدود ۱۵ هزار نفر به دلیل ایراد در اطلاعاتشان موفق به دریافت بیمه بیکاری نشده اند و هفته آینده لیست آن‌ها به ادارات کار برای رفع اشکال ارجاع داده می‌شود.

رئیس گروه بیمه بیکاری و تعهدات کوتاه مدت سازمان تامین اجتماعی افزود: امیدوار هستیم تا ۱۰ روز آینده اطلاعات این افراد اصلاح شده و به خزانه دولت برای واریز ارسال شود.


منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۷۸۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها

  احمدی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: در کل کشور۱۶ هزار داروخانه فعالیت دارد که با بیمه‌های پایه قرارداد دارند و سازمان‌های بیمه گر هم باید به تعهدات خود عمل کنند. وی ادامه داد: وضعیت داروخانه‌ها به علت تاخیر در پرداخت مطالبات مناسب نیست هر سه سازمان بیمه گر تامین اجتماعی، بیمه سلامت و نیرو‌های مسلح به داروخانه‌ها بدهکار هستند. احمدی گفت: سازمان‌های بیمه گر باید یک ماه پس از دریافت اسناد مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت که تا کنون این مهم اتفاق نیافتاده است. وی ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی آخرین پرداختی که به داروخانه‌ها داشته مربوط به اذر پارسال بوده آنهم فقط در بخشی از داروخانه‌های کشور و آخرین پرداخت بیمه سلامت هم مربوط دی پارسال است و در بیمه نیرو‌های مسلح نیز به همین صورت است. احمدی گفت: در حال حاضر داروخانه‌ها در خرید شیرخشک مشکل دارند و چرخه اقتصادی داروخانه‌ها مشکلات جدی دارد، چون پولی جهت تهیه شیر خشک ندارند. وی گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها و بیمه سلامت منابع تهیه شیر خشک را به داروخانه‌ها پرداخت نکرده اند.

دیگر خبرها

  • دارندگان سهام عدالت برای دریافت سود عجله کنند / فرصت یک هفته‌ای برای دریافت معوقات سود سهام عدالت
  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها
  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • تراز منابع و مصارف تامین اجتماعی استان مرکزی پس از ۱۰ سال مثبت شد
  • انتقاد از واریز نشدن افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی